tirsdag den 4. januar 2011

Godt nytår, røvhuller!

Der er allerede en masse gode ting at se frem til i Helsingør 2011!

I løbet af vinteren/foråret får Elværket besøg af gudebands som Lover! (Memphis, US), Tyvek (Detroit, US) og Crusaders Of Love (Frankrig). Datoer på King Louie's Missing Monuments (New Orleans, US) og Spider Babies (Portland, US) skulle være lige på trapperne også! Følg med i giglisten til højre her på bloggen!

Årets første Rabalder Radio udsendelse er nu på torsdag d. 6. januar, naturligvis kl. 18-2092,8 mHz. Der vil blive spillet smagsprøver på samtlige af ovennævnte bands + en masse andet skrald, så husk nu at åbne for radioen, så din lille kyllingehjerne kan blive gennemristet af punkrock i radiobølgerne.

Rabalder Records har ikke været så aktivt i 2010, men nu rykker det lidt på sig igen, da Ålborg garagepunkerne Dust Bugs LP er ved at være klar til tryk. Den har været lææænge undervejs, men den er helt klart ventetiden værd. Totalt killer lo-fi garagepunk! Det er en splitrelease mellem Rabalder Records og Mastermind Records. Til højre ses en række links til forhandlere af Rabalder pladerne...

Orla Production sørger naturligvis for fortsat at optage svedige koncerter i 2011. Der ligger i øvrigt bunkevis af bånd med MASSER af guld fra de sidste par år på Orlas hovedkontor, der venter på at blive lagt på nettet - så følg med her på bloggen, mens guldet langsomt kommer frem!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar